Vali netist välja meeldiv ponipilt ja kopeeri see küpsetuspaberile.
Küpseta sobiv kook või valmista kihiline tort. Seekord tegin esimesest Pereköögi kokaraamatust kirsikeeksi retsepti järgi, kuid kirsside asemel olid värsked maasikad ning pool jahust asendasin täisterajahuga.
Lõika välja tordi kuju.
Aseta tordialusele.
Immuta mingi vedelikuga. Pintseldasin maasikatambiga vältides suuremaid tükke. Võib immutada ka piimaga, kui muud pole võtta.
Kata pealt ja ääred õhukese kihi vahukoorega.
Rulli lahti martsipan. Sellise tordi jaoks läheb silma järgi ehk kuskil 400-500 g martsipani.
Laota martsipan tordile.
Suru ääred ilusaks.
Lõika üleliigne martsipan ära.
Joonista peale kontuurid (vajalik must toiduvärv + pintsel).
Värvi ja kaunista :)
No comments:
Post a Comment